Strandhuisjes

Vrijdag 15 mei wordt er een besluit genomen wat betreft de verhuur van strandhuisjes, we hopen dat we volgend weekend een positieve mail naar u kunnen sturen!
Maatregelen coronavirus


De Veiligheidsregio heeft afgelopen vrijdag 27 maart besloten om de maatregelen aan te scherpen. Per direct werd het verboden om onze strandhuisjes verder op te bouwen. Dat betekent dat we sowieso tot waarschijnlijk 10 mei a.s. niet verder mogen met bouwen. We hopen zo snel mogelijk weer verder te kunnen gaan met bouwen, wanneer we meer weten nemen we uiteraard contact op met onze huurders.

Mocht u niet betaald hebben voor 1 april, dat is geen probleem. U kunt betalen bij het ophalen van de sleutel.

Helaas zult u er wel alvast vanuit moeten gaan, dat het uitgeven van de sleutels per 15 april verlaat zal worden.

Voor de huurders die wel al op tijd betaald hadden... we wachten eerst de verdere maatregelen af; op dit moment kunnen we gewoon nog niks zeggen over het verdere verloop van het seizoen.

Seizoen 2020

Voor het aankomende seizoen hebben wij GEEN Strandhuisjes meer beschikbaar voor een heel seizoen. Wel kunt u zich op onze wachtlijst laten plaatsen voor seizoen 2021, vul ons contact formulier in op de website.

Wat hebben wij nog wel beschikbaar: (Deze 3 hokjes bevinden zich, gezien vanaf de Boomerang richting Valkenisse, tussen het twee en derde paalhoofd; en dan meer richting de derde).

Hokje 120: 18 juli tot 24 juli voor €70

Hokje 121: Laatste 3 weken 22 augustus tot 11 september voor €100

De strandhuisjes

Sint-Anthonijshoek ligt op een steenworp afstand van het strand. Wij verhuren strandhuisjes op het strand van Dishoek (4 km van de camping), bij de duinovergang van de Strandweg. Onze strandhuisjes staan rechts van strandpaviljoen de Boomerang. Een routebeschrijving vindt u onderaan deze pagina. De strandhuisjes kunt u huren per dag, per week of per seizoen.

De strandhuisjes worden standaard met 2 ligstoelen en een windscherm geleverd.
Prijzen

Tarieven 2020

Seizoensplaats

€ 450,-

Seizoen loopt van eind april t/m ongeveer half september *

 

Weekverhuur

€ 65,- 

Weekverhuur 11 juli tot 21 augustus

€ 70,-

Extra ligstoel, per stoel, per seizoen

€ 15,-

 

 

Heeft u nog sleutels? Graag deze weer inleveren.

 

 

Betaling:

  • Voordat u de sleutel ophaalt per bank
  • Contant bij ophalen van de sleutel
  • Per pin bij het ophalen van de sleutel

Parkeerkaart:

  • Parkeerkaarten zijn niet meer bij paviljoen de Boomerang te verkrijgen
  • Parkeerkaarten kunnen digitaal aangevraagd worden via www.veere.nl
 

Route naar onze strandhuisjes:

Volg de A58 richting Vlissingen. In Vlissingen gaat u rechtdoor over de Sloeweg. U rijdt rechtdoor totdat u niet meer verder kunt. Bij deze rotonde gaat u rechtsaf (Burg. van Woelderenlaan). Deze straat buigt af naar rechts (Bachlaan). Bij de rotonde rechtdoor (Zwaanweg). Na ongeveer 2,2 km neemt u de tweede afslag naar links (Strandweg). Wanneer u deze weg uitrijdt komt u bij de parkeerplaats voor de duinovergang.

Over de duinen gaat u naar rechts het strand op. De strandhuisjes beginnen na ongeveer 50 meter. De huisjes zijn te herkennen aan het naambordje "Sint Anthonijshoek nr..". In totaal nemen de strandhuisjes ongeveer twee strandvakken in beslag (een vak is tussen twee golfbrekers).

Nederlands