Strandhuisjes

* Voor aankomend seizoen 2019 hebben we geen strandhuisjes meer beschikbaar voor een heel seizoen *

Seizoen 2019

Het seizoen gaat weer beginnen, want de strandhuisjes staan inmiddels al op strand. Vanaf maandag 15 april a.s. kunnen de sleutels opgehaald worden. Heeft u nog oude sleutels?! Graag weer meenemen aub. Heeft u tijdens het seizoen een probleem met de hokjes, meldt dit dan direct... en niet als het seizoen is afgelopen...want dan kunnen we dat proberen te verhelpen. We wensen jullie weer een mooi strandseizoen 2019 toe!

De strandhuisjes

Sint-Anthonijshoek ligt op een steenworp afstand van het strand. Wij verhuren strandhuisjes op het strand van Dishoek (4 km van de camping), bij de duinovergang van de Strandweg. Onze strandhuisjes staan rechts van strandpaviljoen de Boomerang. Een routebeschrijving vindt u onderaan deze pagina. De strandhuisjes kunt u huren per dag, per week of per seizoen.

De strandhuisjes worden standaard met 2 ligstoelen en een windscherm geleverd.


Prijzen

Tarieven 2019

Seizoensplaats

€ 450,-

Seizoen loopt van eind april t/m 22 september *

 

Weekverhuur

€ 65,- 

Weekverhuur 13 juli tot 16 augustus

€ 70,-

Extra ligstoel, per stoel, per seizoen

€ 15,-

* Bij gunstig weer tijden het opbouw zijn de huisjes eerder beschikbaar.

 

 

Heeft u nog sleutels en een geel bolletje? Graag deze weer inleveren.

 

 

Betaling:

  • Voordat u de sleutel ophaalt per bank
  • Contant bij ophalen van de sleutel
  • Per pin bij het ophalen van de sleutel

Parkeerkaart:

  • Parkeerkaarten zijn niet meer bij paviljoen de Boomerang te verkrijgen
  • Parkeerkaarten kunnen digitaal aangevraagd worden via www.veere.nl
 

Route naar onze strandhuisjes:

Volg de A58 richting Vlissingen. In Vlissingen gaat u rechtdoor over de Sloeweg. U rijdt rechtdoor totdat u niet meer verder kunt. Bij deze rotonde gaat u rechtsaf (Burg. van Woelderenlaan). Deze straat buigt af naar rechts (Bachlaan). Bij de rotonde rechtdoor (Zwaanweg). Na ongeveer 2,2 km neemt u de tweede afslag naar links (Strandweg). Wanneer u deze weg uitrijdt komt u bij de parkeerplaats voor de duinovergang.

Over de duinen gaat u naar rechts het strand op. De strandhuisjes beginnen na ongeveer 50 meter. De huisjes zijn te herkennen aan het naambordje "Sint Anthonijshoek nr..". In totaal nemen de strandhuisjes ongeveer twee strandvakken in beslag (een vak is tussen twee golfbrekers).

Nederlands