PluktuinPluktuin

***Helaas het seizoen is weer voorbij... de pluktuin is vanaf nu gesloten ****

Naast onze theeschenkerij ligt de pluktuin. In de zomer bloeien hier allerlei soorten eenjarige bloemen. Dat betekent dat wij pas wat later in het seizoen (eind juli) het hele veld vol met bloemen hebben omdat deze in mei ieder jaar opnieuw worden ingezaaid. Als de bloemen goed zijn kunt u een boeket komen plukken. Hoe zo'n boeket er uit komt te zien, mag u zelf bepalen want u mag zelf plukken. Om zeker te weten of er iets te plukken valt houd u onze facebook-pagina in de gaten.

Wanneer er iets te plukken valt gelden voor de pluktuin dezelfde openingstijden als die van de theeschenkerij, iedere maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:30 uur tot 17:30 uur.

Hoe werkt het?


Als u bij ons aankomt, graag eerst even melden dat u gaat plukken. Vervolgens laten we zien waar de mandjes en scharen liggen.
U mag een mandje vol plukken voor €4,-
Als u klaar bent kunt u binnen een touwtje ophalen en kunt u buiten op de daarvoor bestemde tafels de bloemen schoonmaken en bij elkaar binden.
Wilt u nog even iets drinken of genieten van een lekker stuk taart, dan kunt u de bloemen in de standaard met emmers zetten.

De eerste soorten staan in bloei...


dus er kan weer geplukt worden!!

Nederlands